Λαμπτήρες Toyota Optibright

Όλοι πρέπει να είμαστε σε θέση να οδηγούμε με ασφάλεια όλη την ώρα, αλλά η νυχτερινή οδήγηση παρουσιάζει τις δικές της ιδιαίτερες προκλήσεις. Ακόμη και οι οδηγοί με τέλεια όραση υποφέρουν κατά μέσο όρο 70% με προβλήματα όρασης στο σκοτάδι. Ωστόσο, με την εγκατάσταση Optibright λαμπτήρων από την Toyota, μπορείτε να επωφεληθείτε από έως και 50% περισσότερο φως στο δρόμο μπροστά.

Οι Optibright λαμπτήρες μετατρέπουν την οδήγηση πιο ορατή, και μας επιτρέπουν να διαβάζουμε το δρόμο πιο αποτελεσματικά.

Η εμβέλεια της  ακτίνας είναι μεταξύ 10 και 20 μέτρα περισσότερο από τους συμβατικούς λαμπτήρες, δίνοντάς μας έτσι τη δυνατότητα να αποφύγουμε  κάποιο πιθανό κίνδυνο στο δρόμο μας πριν αυτό συμβεί.

Τιμη36,00€

Ελαστικά

Σε μας έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε από μια μεγάλη γκάμα κατασκευαστών ετοιμοπαράδοτα ελαστικά της πιο πρόσφατης παραγωγής   με τις πιο προσιτές τιμές. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο ελαστικό για την οδήγησή σας: για να απολαμβάνετε κορυφαία ασφάλεια και κράτημα, χιλιομετρική απόδοση και ενεργειακή αποτελεσματικότητα.

 

Ενδεικτικές Τιμές:

Ελαστικά AYGO από:          €250,00 (155/65/14)

Ελαστικά YARIS από:          €255,00 (175/55/15)

Ελαστικά AURIS από:          €220,00 (195/65/15)

Ελαστικά RAV4  από:         €490,00 (225/65/17)

Φίλτρο Καμπίνας Ενεργού Άνθρακα

Επισκεφθείτε τα καταστήματα μας για να αντικαταστήστε το παλιό σας φίλτρο και να έχετε όλο τον χρόνο φρέσκο, καθαρό αέρα στην καμπίνα του αυτοκινήτου σας.

Προτιμήστε τo ενισχυμένο φίλτρο καμπίνας που διαθέτει και ένα επιπλέον στρώμα ενεργού άνθρακα που σε συνδυασμό με το υφασμάτινο υλικό:

  • Συγκρατεί 25% περισσότερους ατμοσφαιρικούς ρύπους
  • Μειώνει σημαντικά τις άσχημες οσμές εντός καμπίνας απορροφώντας μέρος των καυσαερίων
  • ·  Διατηρούν καθαρό και φρέσκο τον αέρα στο εσωτερικό της καμπίνας επιβατών
  • ·  Είναι τόσο αποτελεσματικά που συγκρατούν σωματίδια σκόνης που είναι μικρότερα από το ένα δέκατο ενός micron
  • ·  Αυξάνουν την απόδοση του κλιματιστικού του οχήματος

Τιμή: 20,00€

Αισθητήρες Παρκαρίσματος

Με το σύστημα αισθητήρων παρκαρίσματος ΤΟΥΟΤΑ 4 σημείων το παρκάρισμα γίνεται μια απλή και εύκολη διαδικασία.

Τιμή με τοποθέτηση: 180,00€ 

Σύστημα Bluetooth

Η συνδεσιμότητα τηλεφώνων με Bluetooth® σάς επιτρέπει να συνδέετε ασύρματα ένα συμβατό κινητό τηλέφωνο με το σύστημα Bluetooth® του αυτοκινήτου σας, προσφέροντας εύκολη, άνετη και ασφαλή οδήγηση και επικοινωνία.

Κάθε φορά που το τηλέφωνό σας θα βρίσκεται εντός του αυτοκινήτου, θα ενεργοποιείται το σύστημα hands-free. Ο έλεγχος του τηλεφώνου πραγματοποιείται μέσω της μοναδικής οθόνης αφής, ενώ ο ήχος μεταφέρεται μέσω του συστήματος των ηχείων του αυτοκινήτου.

Αποκτήστε το σύστημα Toyota Bluetooth® μόνο με 242,00€

Η τιμή περιλαμβάνει & την τοποθέτηση

Πλαστικό Δάπεδο Πορτμπαγκάζ

Προφυλάξτε το χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου σας. Το πλαστικό δάπεδο Πορτμπαγκάζ της Toyota έχει τέλεια εφαρμογή και παρέχει 100% αδιάβροχη προστασία.

Τιμή για Auris και Yaris: 51,00€