Εάν χρειαστεί να επισκευάσετε το Τoyota σας, λόγω ατυχήματος, η Toyota Αλεξανδρίδης είναι δίπλα σας να φροντίσει τα πάντα για εσάς.

Με 50ετη πείρα στις επισκευές των αυτοκίνητων η Toyota Αλεξανδρίδης μπορεί να φέρει εις πέρας κάθε επισκευή του αυτοκινήτου σας. Εμπιστευτείτε το αυτοκίνητο σας στην επαγγελματική φροντίδα των τεχνικών μας και διατηρήστε την εμφάνιση του αυτοκίνητο σας σαν καινούργιο σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές!

Το εξουσιοδοτημένο φανοβαφείο της εταιρίας μας, είναι οργανωμένο με τα πρότυπα της ΤΟΥΟΤΑ και εξοπλισμένο με τους αρτιότερους φούρνους βαφής νέας τεχνολογίας. Οι εργασίες από τους εκπαιδευμένους τεχνικούς μας εγγυώνται την ασφάλεια και την άψογη εμφάνιση του αυτοκινήτου σας μετά την επισκευή, ενώ εξακολουθεί να ισχύει η εγγύηση σκουριάς και χρώματος.

Με βασική αρχή τη συνεχή προσπάθεια παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών το 2013 η εταιρία μας διασφάλισε την πιστοποίηση βάσει του προγράμματος Toyota ServiceManagement .  Μια Ευρωπαϊκή αναγνώριση της Toyota Motor Europe ότι η Toyota Αλεξανδρίδης εγγυάται:

  • Κορυφαία ποιότητα επισκευής
  • Τεχνικά εξειδικευμένο προσωπικό
  • Πλήρη αποκατάσταση του οχήματος σας σε επίπεδο αντίστοιχο με αυτό πριν το ατύχημα
  • Ολοκλήρωση τη επισκευής στην συμφωνημένη ημερομηνία παράδοσης.

Επιπλέον η  εταιρία μας παρέχει:

Πρόγραμμα οδικής βοήθειας: Ρυμούλκηση αυτοκινήτου μέσω του προγράμματος οδικής βοήθειας της ΤΟΥΟΤΑ Eurocare δωρεάν για τα 3 πρώτα χρόνια και με δυνατότητα ανανέωσης έως και 11 έτη.

Αυτοκίνητο εξυπηρέτησης: Για το χρονικό διάστημα που φροντίζουμε το αυτοκίνητό σας, σας προσφέρουμε δωρεάν αυτοκίνητο αντικατάστασης για τις μετακινήσεις σας.

Συνεργασία με τις ασφαλιστικές: Η Toyota Αλεξανδρίδης συνεργάζεται με τις  μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες και μπορούν να σας καθοδηγήσουν και αναλάβουν το διακανονισμό του ατυχήματος για λογαριασμό σας χωρίς καμία εκταμίευση χρημάτων από εσάς.

Συνεργασία με εταιρίες LeasingΜεγάλες εταιρίες του χώρου έχουν επιλέξει την Toyota Νέος Κηφισός ως επίσημο συνεργάτη τους τόσο στη συντήρηση όσο και την επισκευή του στόλου τους.  

Επισκευή με την εξειδίκευση της Toyota: Στην Toyota Αλεξανδρίδης γνωρίζουμε το αυτοκίνητό σας καλύτερα από οποιοδήποτε τεχνίτη. Όλοι οι τεχνίτες εκπαιδεύονται στις τελευταίες τεχνολογίες των αυτοκινήτων, ώστε να διατηρούν πάντα το υψηλότερο επίπεδο κατάρτισης στην τεχνογνωσία επισκευής των αυτοκινήτων Toyota.

Γνήσια ανταλλακτικά: Επαναφέρουμε το αυτοκίνητο σας στην εργοστασιακή του κατάσταση, χρησιμοποιώντας γνήσια ανταλλακτικά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα  πιστοποιημένη επισκευή και ελεγμένη λειτουργική συμπεριφορά του αυτοκινήτου.

Διατήρηση Εργοστασιακής Εγγύησης:  Με την επισκευή του αυτοκινήτου σας στην Toyota Αλεξανδρίδης διατηρείτε τις εργοστασιακές εγγυήσεις διάβρωσης χρώματος και  διάτρησης επιφανειών του αυτοκινήτου σας.

Εγγύηση στην εργασία:  Σας παρέχουμε εγγύησης εργασίας και ανταλλακτικών 1 έτους.

Πλύσιμο Αυτοκινήτου: Με κάθε επισκευή του αυτοκινήτου σας η εταιρία μας παρέχει δωρεάν το πλύσιμο του αυτοκινήτου σας.

Τελικός Ποιοτικός Έλεγχος: Μετά την ολοκλήρωση επισκευής, το αυτοκίνητο σας υποβάλλεται αυστηρό ποιοτικό έλεγχο 30 σημείων και Κ.Τ.Ε.Ο.